Today’s Links 05/10/2014

 • Thema bijeenkomst UvT Sociëteit “Holland branding”
  De 19de bijeenkomst van de UvT Sociëteit in Den Haag was op 1 oktober in samenwerking met VSNU, de vereniging van universiteiten, met als thema “Holland branding”. Hoe kunnen universiteiten, het bedrijfsleven en openbaar bestuur internationaal samenwerken, een synergie laten … Continue reading
 • Modern Monetary Policy and Central Bank Governance: A Story of Two Tales
  Published on the Social Science Reserach Network (SSRN) Abstract: The objective of this note is to present the evolution of both the economics and the political economy of monetary policy in the last three decades – first the Great Moderation … Continue reading
 • Doembeeld van eindeloze stagnatie zet aan tot gevaarlijk beleid
  (MeJudice) — Een aantal economen vreest dat voor Westerse economieën een eindeloze stagnatie dreigt. Men wenst niet te accepteren dat herstel na financiële crisis tijd kost en men probeert nu geforceerd de vraag te genereren. Volgens Eijffinger en Hoogduin is … Continue reading
 • Today’s Links 28/09/2014
  Goedkope euro vooral voordelig voor Zuid-Europa (© Trouw) — De koers van de euro verliest elke dag terrein ten opzichte van de dollar. Sommige Amerikaanse analisten denken zelfs dat in 2017 de euro niet meer kost dan een dollar, wat … Continue reading
This entry was posted in Sylvester. Bookmark the permalink.